Skip to main content
MAP

Winterfair Workum

Workum

Een gezellige fair in het historische pittoreske Workum, met vele standhouders verspreid over het centrum: sfeervol verlichte straten, marktplein, haven en steegjes.

U kunt lekker dwalen langs de gezellige kramen en straten in het mooie verlichte centrum en u alvast voorbereiden op de aankomende feestdagen.

Het gehele centrum (Noard, Sud, Merk en Begine) is gedurende de winterfair afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat houdt in dat het centrum ruim én gezellig ingericht kan worden met verlichte kramen. De merk komt groot overdekt terras voor gezamenlijk gebruik met foodtrucks die er omheen staan. En dat alles in de sfeervolle binnenstad en binnenhaven die wordt aankleedt met verlichte skûtsjes.

Kortom een dag die u in uw agenda moet zetten. Kom en laat je verrassen op deze “heerlijke én gezellige ” Winterfair in Workum.

De fair wordt wederom georganiseerd door de werkgroep Winterfair van Promotie Workum, een commissie van de Ondernemersvereniging. De fair is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Súdwest Fryslân.  

Wanneer:
8 november
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Winterfair Workum

Merk
8711CL Workum
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party