Skip to main content
MAP

Aaipop

Nijland

Grootste Friestalige muziekfestival met diverse podia.

Na twee keer volle bak in 2022 en 2023 zijn de gedachten naar de online edities van 2021 en 2020 niets meer dan een vage herinnering. Met twee uitverkochte festivals in de eerste twee jaren na corona weet het bestuur van Aaipop zich gesteund in zijn missie: Friestalige muziek een podium geven. Ook dit jaar zal Aaipop er voor zorgen dat oude bekenden en nieuwe namen zich kunnen tonen aan het publiek.

 De volledige line up zal in de komende weken bekend worden gemaakt op de website www.aaipop.frl en op de social media kanalen van de stichting. Zeker is dat er dit keer jong talent gemixt gaat worden met oude rotten. Het troubadourscafé is dit jaar een blijvertje, zeker na het succes van afgelopen jaar. Ook voor de allerjongsten is er dit jaar weer, voor de start van Aaipop zelf, Aaikepop. Kaarten voor Aaipop zijn vanaf nu te bestellen op de website. Voor Aaikepop geldt geen entree.

--

Nei twa kear folle bak yn 2022 en 2023 binne de gedachten oan de online edysjes fan 2021 en 2020 neat mear as in fage herinnering. Mei twa útferkochte festivals yn de earste twa jier nei koroana wit it bestjoer fan Aaipop him stipe yn harren missy: Frysktalige muzyk in poadium jaan. Ek dit jier sil Aaipop der foar soargje dat âlde bekenden en nije nammen harren toane kinne oan it publyk.

De folsleine line up sil yn de kommende wiken bekend makke wurde op de webside www.aaipop.frl en op de social media kanalen fan de stifting. Wis is dat der dit kear jong talint mikst wurdt mei âlde rotten. It trûbadourskafee is dit jier in bliuwerke, hielendal nei it sukses fan ferline jier. Ek foar de allerjongsten is der dit jier wer, foar de start fan Aaipop sels, Aaikepop. Kaarten foar Aaipop binne fan no ôf te bestellen op de webside. Foar Aaikepop jildt gjin yntree.

Wanneer:
1 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 24,95 (voorverkoop)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Aaipop

MFC de Mande
Tramstrjitte 2 A
8771 RS Nijland
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party