Skip to main content
MAP

XMAS Sneek Kerstmarkt & food

Sneek

Zondag 17 december XMAS Sneek wordt een grote gezellige kerstmarkt georganiseerd in samenwerking met de Lekker Sneek XMAS.

De XMAS Sneek kerstmarkt geeft je alvast het heerlijke gezellige kerstgevoel. Duizenden lichtjes hangen in de bomen en de winkeletalages zijn gezellig in kerstsfeer. Vrolijke kerstmuziek vult de straten. Bij de  kraampjes van XMAS Sneek kerstmarkt vind je een schat aan ambachtelijke geschenken, van handgemaakte kerstdecoraties tot traditionele lekkernijen. De kerstmarkt Sneek is de perfecte plek om in de feestelijke stemming te komen en waar de magie van Kerstmis alvast tot leven komt. Ook kun je genieten van heerlijke lekkernijen van de plaatselijke horeca en je kunt je in de verwarmde tenten of op de verwarmde terrassen genieten van lekkere winterse drankjes. 

Verschillende XMAS straattheateracts zullen rondlopen en ook zijn er een aantal live muziekacts die de kerstsfeer zullen verhogen. Natuurlijk is de enige echte Kerstman aanwezig en kun je met familie of vrienden gratis met hem op de foto.  De binnenstad van Sneek is ook op zondag 17 december ‘the place to be’ voor al uw kerstboodschappen!

Je kunt je nog aanmelden voor een kraam tijdens de kerstmarkt

Wanneer:
17 december
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find XMAS Sneek Kerstmarkt & food

Kerstmarkt Grootzand
Grootzand
8601 AR Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party