Skip to main content
MAP

Lemster Dickens Festijn

Lemmer

Beleef op zaterdag 14 en zondag 15 december 2024 het Lemster Dickens Festijn. Straattheater, live muziek, een markt en nog veel meer is er deze dagen te beleven in Lemmer. Kom langs en geniet van de Dickenstijd in een magische kerst sfeer.

It's a Magical Christmas op 14 en 15 december in Lemmer!

Na een lange periode van stilte zijn de straten van het Lemster Dickens dorp weer tot leven gekomen! Het gonst en bruist als een grote stad rond eind 19e eeuw. De bewoners kijken uit naar de kerstperiode vol sfeer en gezelligheid en zijn benieuwd wat er waar is van de geruchten die door het dorp gaan... 

Naar verluid wordt het kantongerecht in ere herstelt en strijkt rechter Franciscus Visscher neer in het dorp om recht te spreken over een aantal onverkwikkelijke zaken. De bekende Bonkeschudders hebben hun Steampunk machine omgebouwd tot een destilleerderij en de nieuw opgerichte boksschool 'De vuistregel' organiseert haar eerste toernooi.
Dat er weer bijzondere dingen gebeuren in het Dickens dorp staat dus wel vast. Kom het meemaken en ontdek zelf de kunsten van de Mad Magician, luister naar muziek en wees onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes getuige van het Christmas Family Dinner.

De bewoners van het Dickens dorp kijken uit naar een magische kerst, jullie ook? 

Wanneer:
14 en 15 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voorverkoop)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Lemster Dickens Festijn

Nieuwburen
8531 EE Lemmer
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party