Skip to main content
MAP

Woudsend in Kerstsfeer / Kryst yn Wâldsein

Woudsend

Geniet op vrijdag 15 december van de kerstsfeer in het sfeervolle Woudsend met kerstmarkt, muziek op straat en open molens en kerken. Volop gezelligheid.

WOUDSEND IN KERSTSFEER / KRYST YN WÂLDSEIN

Kom op vrijdag 15 december naar Woudsend en bezoek de kerstmarkt van 16.00 tot 21.00 uur. De kerstmarkt wordt gehouden in de gezellige Midstrjitte en op de Iewâl. Tijdens de kerstmarkt zijn de kerken en molens geopend voor bezichtiging. In de RK Sint Michaëlkerk is de grote kerststal speciaal voor deze dag eerder opgebouwd.

De muziek wordt verzorgd door het Mienskipsorkest Wâldsein, de koren De Reinbôge, Koor Om ‘e Nocht en Shantykoor De Pôllesjongers. De muzikanten en de zangers starten om 19.00 uur bij Dorpshuis MFC “De Driuwpôlle”, waarna ze de muziek op de kerstmarkt ten gehore gaan brengen. 

Het orkest gaat optreden in PKN Kerk De Karmel. 

Om 21.00 uur is er een gezamenlijke muzikale afsluiting bij het dorpshuis. Er is daar gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Er is niks mooier dan samen muziek maken en zingen. Daarom zorgen we ervoor dat het publiek ook mee kan zingen. En er is nog meer om de kerstsfeer te bevorderen!

Wanneer:
15 december
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Woudsend in Kerstsfeer / Kryst yn Wâldsein

Midstrjitte en Dorpshuis De Driuwpôlle
Midstrjitte 46
8551PK Woudsend
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party