Skip to main content
MAP

Stadsbrouwerij Sneek

Sneek

Bier brouwen vanuit liefde voor het product en de stad Sneek. Dat is de energieke basis van onze stadsbrouwerij. We brouwen op eigen receptuur met het liefst typisch Sneker ingrediënten.

We brouwen met een missie; het stimuleren van  plezier en gemeenschap in Sneek. Ofwel, een brouwerij met un goëd gefoël! Elke 1e vrijdag van de maand is het lokaal geopend van 19:00-22:00 uur. De mogelijkheid om in de Stadsbrouwerij een gezellige avond te beleven! Maak keuze uit het menu en ervaar een avond vol beleving.

Het begon allemaal met een idee. Wat mist Sneek momenteel nog? Op die vraag kwam het antwoord: een heuse stadsbrouwerij! Zogezegd, zo gedaan. De brouwerij die het daglicht heeft gezien als Bierbrouwerij De Waterpoart werd omgedoopt naar Stadsbrouwerij Sneek en de eerste materialen werden al aangeschaft. 

Grand café De Walrus had hier wel oren naar en stelde een ruimte voor ons beschikbaar. Liefkozend de kraamkamer genoemd. Als in de plek waar de ideeën van onze brouwers hun uiting vinden. Eigen gebrouwen bier, geproefd, beoordeeld en benaamd als de kraamkamer editie. De kraamkamer is inmiddels uitgegroeid tot een heuse microbrouwerij. 

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Stadsbrouwerij Sneek

Eerste verdieping van Grand Café De Walrus
Leeuwenburg 11
8601 CG Sneek
Plan your route

from your location

Show results

Search & book

Traveling party