Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Scapino Ballet

Theater Sneek, Sneek

Voor Origin haalt artistiek directeur Ed Wubbe twee bijzondere internationale choreografen naar Nederland.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Een opwindende voorstelling met invloeden uit Chinese dans, Israëlische volksdans en moderne dans. In Nederland zijn de jonge makers Gong Xingxing en Lior Tavori nog onbekend, maar dat gaat snel veranderen.

Het nieuwe dansstuk van Gong Xingxing vraagt een hoog technisch niveau van de dansers vanwege de combinatie van fysieke controle en sierlijke ontspanning. Samen met de voelbare emotionele lading weet zij de aandacht van de kijker stevig vast te houden. Xingxing behoort tot de nieuwe generatie choreografen die in China op succesvolle wijze moderne dans naar een groter publiek weet te brengen. Daartoe behoort ook de Israëlische choreograaf Lior Tavori die, behalve voor zijn eigen gezelschap, veel stukken maakt voor Chinese dansgezelschappen. Door de combinatie van volksdans en moderne dans spat het dansplezier van zijn nieuwe choreografie af.

Dansvoorafje:
Vanaf 20:00 uur trakteren we je op een sprankelend dansvoorafje in onze gezellige foyer. Laat je verassen door de dansers van onze Dance Explosion groep, onder leiding van Raymond Guzman! Dit is dé perfecte manier om in de juiste stemming te komen voor de hoofdact van de avond.🎶

Wanneer:
31 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 30,-
Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe