Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Tickets Tijdreis door meren en Gaasterland

Maak een tijdreis door de zuidwesthoek van Fryslân met de vrolijke gids Yde. Stap in een oldtimerbus uit 1958 en laat je betoveren door het prachtige landschap van de Friese Meren en Gaasterland. Ervaar de historie aan de hand van boeiende verhalen en ontdek de meest bijzondere plekjes van de streek. Yde is de gids en verhalenverteller; hij laat je vol passie en humor de streek beleven. 

Je kunt kiezen tussen een middagtocht of een dagtocht:

Middagtocht: kies je voor de korte variant dan stap je meteen in de oldtimerbus en ga je op tijdreis door de regio. Inclusief koffie/thee en echte Friese oranjekoek bij historische hotel Jans in Rijs en entree in het monumentale stadhuis en museum van Sloten.

Dagtocht: Deze tocht begint met koffie/thee en oranjekoek in het Nationaal Openbaar Vervoer Museum, waarna je in de oldtimer stapt voor een tijdreis. Dit is de uitgebreide versie van de middagtocht. Extra is ook de heerlijke lunch bij hotel Jans in Rijs.

Maak een tijdreis door de zuidwesthoek van Fryslân met de vrolijke gids Yde. Stap in een oldtimerbus uit 1958 en laat je betoveren door het prachtige landschap van de Friese Meren en Gaasterland.

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe