Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camping Súdermeer

Stavoren

Camping Súdermeer ligt op loopafstand van het IJsselmeer en het karakteristieke elfstedenstadje Stavoren. Door de ligging tussen de Friese Meren en het IJsselmeer biedt de camping u tal van watersportmogelijkheden.

De Gaasterlandse bossen en kliffen bereikt u eenvoudig op de fiets. Evenals drie andere authentieke elfsteden: Hindeloopen, Workum en Sloten. Hier vindt u bekende en minder bekende musea. Sneek en de Friese hoofdstad Leeuwarden zijn per trein goed bereikbaar. Uiteraard is het ook prima toeven op de Friese Meren, hier kunt u prachtige tochten maken in bijv. een sloep. Camping Súdermeer vormt de ideale basis om de (water)rijke cultuur en natuur van de Friese Zuidwesthoek te ontdekken.

De camping heeft een vaste verbinding met Marina Stavoren Binnenhaven, hier vindt u een overdekt zwembad, een watersportwinkel met supermarktafdeling, een kleine fitnessruimte, een buiten speelweide, een binnen speelruimte en eetcafé/bar Skippers Inn. Tijdens het hoogseizoen organiseert ‘Skippy de Skipper’ voor de kinderen allerlei activiteiten. Op de gehele camping is gratis WIFI aanwezig. 

Naast ‘Camping Súdermeer’ beschikken wij ook over camperplaatsen. Deze plaatsen vindt u op een prachtige locatie, buitendijks & nabij het IJsselmeer, bij Marina Stavoren Buitenhaven & tegenover Strandpaviljoen De Potvis.

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u toch een bezoek brengen aan de waterrijke omgeving van het Elfsteden- en Hanzestadje Stavoren? Dan is stacaravan ‘Skipper’ een prima oplossing. De caravan is uitgerust voor 2 volwassenen en 2 kinderen of maximaal 3 volwassenen.

Meer informatie vindt u op onze webstie: www.marinastavoren.nl.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe