Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Shopping in Hindeloopen

Was suchst du?

Thema

9 Ergebnisse

 • Chocolaterie Koldewijn

  Chocolaterie Koldewijn

  Chocolaterie Koldewijn is een bedrijf dat chocoladeproducten op een ambachtelijk manier produceert. Naast eigengemaakte chocoladeproducten verkopen wij ook nog alles op het gebied van thee en een kopje thee drinken kan ook.

  Hindeloopen
 • De Hylper Huismus

  De Hylper Huismus

  De Hylper Huismus is een interieur winkel in Hindeloopen met oude en nieuwe producten van Frans en Janine Kloosterman.

  Hindeloopen
 • Iekoon Store

  Iekoon Store

  Op de Buren 19 in Hindeloopen vind je Iekoon Store, een pracht van een winkel met een grote verscheidenheid aan artikelen. U vindt er de leukste woonaccessoires, diverse streekproducten, heerlijke jassen en prachtige kleding.

  Hindeloopen
 • Style Iekoon

  Style Iekoon

  Kleding en lifestyle winkel voor dames en heren met voornamelijk Nederlandse en Deense merken zoals G-Maxx, Soyaconcept en No-Excess. Ook vind je er een ruime keus aan accessoires zoals ringen, armbanden en tassen.

  Hindeloopen
 • Friesische Schlittschummuseum

  Friesische Schlittschummuseum Schaatsmuseum en winkel Museum Hindeloopen

  Für Schlittschuh- Liebhaber ist der Besuch dieses Museums einfach Pflicht! Sie finden hier die grösste Sammlung Schlittschuhe weltweit sowie die gesamte Historie der “Elfstedentocht” / Elf-Städte-Tour in einem speziell eingerichtetem Elf-Städte-Saal.

  Hindeloopen
 • Visser's Vis

  Visser's Vis

  Visser's Vis bevindt zich op de Havenkade te Hindeloopen. Gelegen aan de Haven en de jachthaven van Hindeloopen. Wij zijn een seizoenbedrijf dat houd in dat we geopend zijn van april t/m oktober.

  Hindeloopen
 • Roosje Oud Hindelooper kunst anno 1894

  Roosje Oud Hindelooper kunst anno 1894

  Roosje Oud Hindelooper Kunst anno 1894. Meer dan 125 jaar echte ambacht. Gespecialiseerd in de traditionele oude Hindelooper kunst. Hand en op maat gemaakte meubelen in eigen meubelmakerij.

  Hindeloopen
 • Textielatelier Durkje de Boer

  Textielatelier Durkje de Boer Durkje de Boer

  Einzigartige handgefertigte Textilprodukte aus dem eigenen Atelier in Hindeloopen. Hindelooper Sitsen, Quilt- und Folklore-Stoffe. Fairtrade-Textilien aus Zentralasien und Indien.

  Hindeloopen
 • Hindelooper Schilderkunst

  Hindelooper Schilderkunst

  De Hindelooper Schilderkunst is een uniek beroep dat slechts door enkele vaklieden wordt uitgeoefend. Gauke en Pieter Bootsma schilderen tot op heden naar oude traditie in deze specifieke stijl.

  Hindeloopen

Suchen & Buchen

Reisegruppe