Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camping 't Hop

Wijckel

Camping 't Hop heeft een overdekt zwembad en eetcafé en ligt dichtbij de Gaasterlandse bossen, het Slotermeer en het IJsselmeer. Met speeltuin of visstek voor de "deur", fietverhuur en volop vertier voor de jeugd.

Camping 't Hop heeft een overdekt zwembad en eetcafé en ligt dichtbij de Gaasterlandse bossen, het Slotermeer en het IJsselmeer. Met speeltuin of visstek voor de "deur", fiets- en bootverhuur en volop vertier voor de jeugd.
Met Camping Card International (CCI-kaart) krijgt u in bepaalde periodes korting, exclusief belastingen en elektriciteit. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

Het eetcafé De Meierij is zeer geschikt voor familie-feestjes, kleine groepen e.d. met kinderen. Zijn ze uitgegeten, dan staat de schommel voor de deur klaar. Camping 't Hop is geopend vanaf 1 april. Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie ANWB.  Verhuur:  E-Bike, Fietsen,  55+, en div. andere kortingen! (Excl. vakanties/feestdagen ) Kampeertarieven zijn inclusief entree overdekt zwembad (30º graden)! Verse broodjesservice , WIFI aanwezig!  Volop fiets en wandelroutes. Zandstrandje op 2 km afstand!  Eetcafé het Wapen van Wijckel een aanrader voor gezinnen en opa's & oma's met kleinkinderen. Vanuit het eetcafé + terras heeft u uitstekend uitzicht op uw spelende kinderen in de speeltuin... * Gezellig recreatieprogramma * Overdekt zwembad met peuterbad * Zeer luxe sanitairgebouw * Kamperen bij bos & water * Eetcafé + terras + uitzicht op de speeltuin * Boot of fiets bij de hand & Visstek op 500 meter + Fietsverhuur * Volop vertier voor de jeugd, *  meer info 0514-602436 

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe