Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Knock Out Comedy Crew

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Lewinski/Barry kookt, Sneek

Kom lachen in Lewinski op 12 april 2024. Verwacht de beste grappen, de hardste roast-jokes, pure stand-up comedy en messcherpe observaties!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kom lachen in Lewinski op 12 april 2024. Verwacht de beste grappen, de hardste roast-jokes, pure stand-up comedy en messcherpe observaties!

Vanavond wordt er door de comediens geen blad voor de mond genomen. Knock Out Comedy Crew vindt dat je niet alles moet willen zeggen, maar wel alles moet kunnen zeggen. 
Deze avond is niet dus niet geschikt voor tere zieltjes of woke wappier zonder humor. 

De Knock Out Comedy Crew zetten telkens een andere line-up neer. Gast-comedians worden meegenomen naar hun shows, zowel gevestigd als opkomend talent. Er zijn altijd 2 tot 3 vaste comedians aanwezig en iets wat altijd bovenaan staat is kwaliteit. De avond staat garant voor onvervalste stand-up comedy, veel lachen en zonder rode draad. 

Wil je mee eten tijdens een culinair podium? Dat is mogelijk! Stuur dan het liefst een week van tevoren een mailtje met je naam, aantal personen en de voorstelling waarvoor je tickets hebt naar info@lewelski.nl. Hierbij kun je ook eventuele dieetwensen doorgeven. De keuken is op concertdagen geopend tussen 18:00 en 19:30 en de prijs van een maaltijd bedraagt €18,74 per persoon. 

Wanneer:
t/m 12 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Knock Out Comedy Crew
Lewinski/Barry kookt

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe