Direkt zum Hauptinhalt
Karte

WinterDroom

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Orchideeën Hoeve, Luttelgeest

Van 8 t/m 31 december 2023 verandert de Orchideeën Hoeve in een magische winterwereld vol bijzondere ontmoetingen, spectaculaire kerstdecors en duizenden twinkelende lichtjes.

Maak je klaar voor de ultieme WinterDroom! Van 8 t/m 31 december 2023 barst het magische decemberspektakel in de Orchideeën Hoeve weer los en leiden talloze lichtjes jou langs alle highlights van het park.

Stap overdag in een magisch verlichte winterwereld vol bijzondere bloemen, planten en dieren en laat jouw mooiste winterdromen tot leven komen. Geniet samen met jouw familie van lekker eten en drinken, shop de mooiste decembercadeaus op de kerstmarkt en sluit natuurlijk jouw kerstuitje af met een magisch bezoek aan één van de kaarsjesavonden.

Traditiegetrouw vormen de vijftien kaarsjesavonden het hoogtepunt van WinterDroom. Op vr. 8 t/m zo. 10, di. 12 t/m zo. 17, vr. 22, za. 23 en wo. 27 t/m za. 30 december 2023 komen om 16:30 uur de kerstelfjes tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. Het gehele park is op de kaarsjesavonden geopend tot 21.30 uur.

Wanneer:
t/m 31 december 2023
Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe