Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Zwerfkamp zeilen met Friese Tjotters

Heeg

Van zondag 11 t/m zaterdag 17 augustus kriskras door Friesland zeilen in tjotters, samen met ervaren instructeurs en leeftijdgenoten van 12 tot en met 18 jaar, terwijl de wind de weg wijst. Hoe mooi is dat!

Een week kriskras door Friesland zeilen in tjotters, samen met ervaren instructeurs en leeftijdgenoten van 12 tot en met 18 jaar, terwijl de wind de weg wijst. Hoe mooi is dat! Meld je nu aan voor deze avontuurlijke zeilweek over de Friese wateren, georganiseerd door de Stichting Friese Tjottervloot. In 2024 begint het zwerfkamp op zondag 11 augustus. Zaterdag 17 augustus ben je weer terug.

Kom met je leeftijdgenoten Friesland verkennen. De wind bepaalt de koers, het opkomen en ondergaan van de zon bepalen het ritme van de dag. Voel de wind, hoor het water en zeil in de meest authentieke zeilscheepjes van Friesland tussen de weilanden door, langs rietkragen en over de Fries meren. Met een tjotter kom je op plaatsen waar andere schepen al lang vastlopen. En onderweg leer je de kunst van het zeilen in deze prachtige houten platbodems. Puur genieten!

Meld je nu aan

Het zwerfkamp vindt plaats van 11 tot en met 17 augustus. Deelnemers zijn 12 tot en met 18 jaar oud. Verblijven doe je in de accommodatie van de Stichting Friese Tjottervloot in Heeg. Neem zelf makkelijk zittende kleding mee, een zeilpak, matje en slaapzak. Voor de rest wordt gezorgd. Een volledig verzorgde zwerfweek kost 375 euro per persoon.

Wanneer:
11 augustus
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Zwerfkamp zeilen met Friese Tjotters

Pharshoeke 101
8621 CW Heeg
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe