Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Restaurant Folkerts

Workum

Restaurant Folkerts is gevestigd aan het mooiste plein van Fryslân in een prachtig, monumentaal pand in het historisch centrum van Workum.

Vanaf maart tot en met oktober is het mogelijk om heerlijk te genieten van ons grote zonnige terras wat gelegen is op een gezellig plein met uitzicht op prachtige monumentale panden in het historische centrum van Workum. In ons restaurant kunt u binnen terecht op onze sfeervolle beneden en bovenverdieping.

Sinds 2022 is er een doorbraak naar het Jopie Huisman Museum gerealiseerd waar wij het museumcafé-restaurant Jopie's Húskeamer runnen. In het museumcafé-restaurant bent u even in de wereld van Jopie Huisman met allerlei spullen die Jopie in zijn huis, schuur en op zijn erf had staan. U kunt hier heerlijk vertoeven met uitzicht op het Jopie Huisman Museum!

Ons vriendelijke personeel heet u van harte welkom en laat u graag de smaakvolle beleving van Workum ervaren met heerlijke gerechten uit onze gevarieerde keuken, lekkere drankjes en natuurlijk ons zelfgemaakte ambachtelijke gebak!

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe