Direkt zum Hauptinhalt
Karte

B&B Langweer

Langweer

Drie unieke gastenkamers in het centrum van het mooie watersportdorpje Langweer, in de schuur van een gerenoveerde boerderij.

In het centrum van het mooie watersportdorpje Langweer, in de schuur van een gerenoveerde boerderij is onze B&B gevestigd. In persoonlijke stijl en met respect voor de historie van het gebouw, zijn hier drie unieke gastenkamers gecreëerd.

In de gehele B&B is gebruik gemaakt van behang en milieuvriendelijke verf van Farrow&Ball. Met het water (Langweerder Wielen) en de gezellige dorpsstraat met z'n vele goede restaurants en cafés op loopafstand, het bos en een 18-holes golfbaan op enkele minuten rijden is het de ideale uitvalsbasis voor 1 of meerdere dagen er tussenuit.

Aan u de keuze: heerlijk slapen op een luxe boxspring, in een (maximaal gestabiliseerd) modern waterbed of in een knusse bedstee. Ontbijten is zowel mogelijk in de sfeervolle ontbijtruimte als buiten op het intieme ontbijtterras. Vegan of eventuele allergieën graag van tevoren aangeven. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein, en er zijn twee basic stadsfietsen gratis te gebruiken indien beschikbaar. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie B&B Langweer

Hendrik Dijkstraleane 3
8525 GM Langweer
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe