Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Yachtservice & Refit Marina Stavoren

Stavoren

De Yachtservice & Refit afdeling van Marina Stavoren verzorgt alle soorten reparaties, nieuwbouw, verbouw en onderhoud op én in uw schip.

De Yachtservice & Refit afdeling van Marina Stavoren verzorgt alle soorten reparaties, nieuwbouw, verbouw en onderhoud op én in uw schip.

Meer dan 30 jaar ervaring en de aanwezigheid van uitgebreide handling faciliteiten maken Marina Stavoren uniek aan het IJsselmeer. U laat uw schip met een gerust hart bij ons achter.

Een refit is een veelomvattende gebeurtenis. Marina Stavoren heeft alle daarvoor nodige ervaring, vakkennis en goede planning in huis. Kwaliteit leveren staat bij ons sinds jaar en dag bovenaan. Onze goed opgeleide werknemers krijgen regelmatig trainingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Tijdens het refit-proces spelen wij in op uw wensen en houden wij contact met u over de voortgang van de werkzaamheden aan uw schip. Ook bieden wij u één aanspreekpunt.

Marina Stavoren werkt nauw samen met de Yachtservice & Refit afdelingen van de andere SkipsMaritiem vestigingen. Dit maakt ons tot een sterke en betrouwbare partner. Uw schip is bij ons in goede handen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Yachtservice & Refit Marina Stavoren

Middelweg 15
8715 ET Stavoren
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe