Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camperplaats Waterloo

Ypecolsga

Camperplaats Waterloo in Ypecolsga is gelegen tussen Balk en Woudsend. De gezellige camperplaats heeft 13 ruime, groene – deels verharde – plekken die alle zijn voorzien van stroom. De plaatsen bieden een weids uitzicht

Kleinschalig, gezellig en gastvrij

Camperplaats Waterloo in Ypecolsga is gelegen tussen Balk en Woudsend. De gezellige camperplaats heeft 13 ruime, groene – deels verharde – plekken die alle zijn voorzien van stroom. De plaatsen bieden een weids uitzicht en zijn gelegen op het zuiden met zicht naar het westen. 

Let op: er is geen sanitairgebouw aanwezig. Alle andere faciliteiten voor de camperaar zijn aanwezig. Ontbijtservice en een gezellig praatje met boer Albert. Tevens kunt u het boerenbedrijf met jongvee en melkrobots bezoeken. U bent van harte welkom! 

Camperplaats Waterloo is landelijk gelegen aan de N928 tussen Balk en Woudsend. Openbaar vervoer en fietspad nabij de camperplaats. De camperplaats is op een afstand van 1 km gelegen van het rustige Slotermeer. Op 3,5 km is het gezellige watersportdorp Woudsend en op 4 km kun je het dorpje Balk bezoeken met leuke winkeltjes en terrasjes.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe