Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camping Paviljoen Tjeukemeer

Oldeouwer

Camping Tjeukemeer is opgericht in 1965 en ligt aan de noordzijde van het mooie Friese Tjeukemeer. Camping Paviljoen Tjeukemeer is zowel geschikt om te overnachten als om rustig een hapje en een drankje te nuttigen.

Camping Tjeukemeer is opgericht in 1965 en ligt aan de noordzijde van het mooie Friese Tjeukemeer. Camping Paviljoen Tjeukemeer is zowel geschikt om te overnachten als om rustig een hapje en een drankje te nuttigen. Vanaf het riante terras hebt u een prachtig uitzicht over het Tjeukemeer, het strand en de haven.

Rustige familiecamping, direct aan het Tjeukemeer. Optimaal genieten van het mooie Friese waterlandschap! De camping biedt plaats aan stacaravans en seizoenplaatsen en beschikt over havenplaatsen en een gezellig paviljoen. Tevens hebben wij sanitaire voorzieningen voor campers, een chemisch toilet, een toiletgebouw met douches en toiletten en ook een af te sluiten wasserette met wasmachine en droger.    De camping is erg geschikt voor kinderen: in het midden van het terrein is een grote speeltuin en op vijftig meter afstand ligt een strandje. De beheerders van de camping zorgen er zelf voor dat dit strand schoon blijft. Met succes, want het strand won al twee keer de Gouden Wimpel als schoonste kleine zoetwaterstrand van Nederland. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camping Paviljoen Tjeukemeer

Meerweg 34
8515 CB Oldeouwer
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe