Direkt zum Hauptinhalt
Karte

It Sailhûs - Sailwise

Elahuizen

Geniet van Friesland en de Friese Meren in onze prachtige en ruime appartementen in It Sailhûs De wind door je haren, buiten actief bezig zijn op en om het water en grenzen verleggen.

Onbeperkt genieten in Frieslanden de Friese Meren in onze prachtige en ruime appartementen in It Sailhûs. De wind door je haren, buiten actief bezig zijn op en om het water en grenzen verleggen. Genieten van de mooie Friese natuur, cultuur snuiven en sûkerbôle eten. Ontdek Friesland vanuit één van onze appartementen in It Sailhûs.

Van alle comfort voorzien en volledig toegankelijk
It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig toegankelijke 4- tot 6-persoons appartementen. De appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken.

Prachtig uitzicht over de Fluessen
It Sailhûs ligt direct aan het water. Je kan daar zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht over de Fluessen. It Sailhûs is ook als groepsaccommodatie samen met catamaran Beatrix te boeken die Elahuizen als thuishaven heeft. Naast It Sailhûs en catamaran Beatrix beschikt SailWise over twee andere accommodaties met eigen mogelijkheden, vaarprogramma en prijzen. Van zwerftochten over het IJsselmeer en het Wad met de tweemastklipper Lutgerdina tot genieten van een mix van kleine watersporten op het eiland Robinson Crusoe bij Loosdrecht.

Wil je op de hoogte blijven van It Sailhûs en de diverse mogelijkheden die onze watersportaccommodaties bieden? Kijk dan op onze website of volg ons op Facebook en Twitter.

It Sailhûs is één van de accommodaties van SailWise, de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse en uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een beperking.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe