Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Restaurant De Fûke

Echten

In het zuidwesten van Friesland, onderaan het Tjeukemeer ligt het dorp Echten. Door de rustieke ligging tussen weilanden en water kunt u genieten van een authentiek plattelands panorama. 

Restaurant de Fûke bevindt zich in het zuiden van Friesland onder aan het Tjeukermeer. Het is er heerlijk vertoeven bij deze vriendelijke Friese ondernemers. Laat de rust en schoonheid van het Friese landschap op je inwerken en geniet van alle heerlijke gerechten die daar uit de keuken komen. Met oplaadpunten voor de elektrische fiets de ideale start of tussenstop voor uw fietstocht. Bezoek onze website voor inspiratie of kom gewoon even langs. Restaurant de Fûke is het hele jaar 7 dagen per week geopend, dus stap in of stap op en kom naar Echten (frl).

Lekker ite!

Lekker ite! (eet smakelijk!) zeggen we hier in Friesland. Wij nodigen u graag uit om bij ons in Echten (frl) door ons te laten verwennen. Onder het genot van elkaars gezelschap in een gezellige ambiance bedienen wij u graag de lunch, diner of een drankje. Binnen hebben wij twee ruimtes waar u a la carte kunt genieten van ons menu en het mooie uitzicht. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras maximaal genieten van de frisse lucht en ruimte die het Friese land ons biedt.   

Catering

Heerlijk genieten van  Restaurant de Fûke bij u thuis.  Wij brengen het graag bij u aan huis of werk. Bel, mail of kom even langs. Dan vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is. 

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe