Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Lyklamastate

Nijemirdum

Op deze mooie (Rijks)monumentale boerderij ontvangen wij u graag in één van onze B&B kamers of appartementen. De originele kop-rompboerderij met rietgedekte schuur dateert uit 1860 en is omgebouwd tot gasten accommodatie.

Op deze mooie (Rijks)monumentale boerderij ontvangen wij u graag in één van onze B&B kamers of appartementen. De originele kop-rompboerderij met rietgedekte schuur dateert uit 1860 en is omgebouwd tot gasten accommodatie. In de grote schuur bevinden zich twee appartementen en drie kamers voor B&B. Op het erf verhuren wij verder nog het Bakhuisje en het Chalet.

Rond de boerderij is een ruime tuin met terras en diverse andere zitgelegenheden waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Aan de achterzijde kijkt u vrij uit over de velden en vanaf de eerste verdieping kijkt u in de verte op het IJsselmeer. In de omgeving zult u verrast worden door de veelzijdigheid van dit gebied met bossen weilanden en meren. Ook liggen er talloze mooi bewaarde stadjes en dorpen in de nabije omgeving die u zowel te voet, op de fiets of met de auto kunt bereiken. Elfstedensteden als Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, IJlst en Sneek bereikt u binnen een half uur met de auto.

Op 5 minuten afstand is sinds 2020 Sybrandy's speelparadijs gevestigd. Dit is een betaalbare speeltuin met daarnaast een strandpaviljoen direct aan het IJsselmeer, heerlijk voor onze jonge gasten! Nijemirdum is een geschikte overnachtingslocatie langs de Zuiderzee(fiets)route, de Elfstedenroute en het Sint Odulphus(wandel)pad. In het nabijgelegen Oudemirdum (2km) zijn diverse restaurants met gezellige terrassen. Daarnaast hebben ook Lemmer en Balk een ruime sortering aan winkels en restaurants. Uiteraard zijn er in de directe omgeving volop mogelijkheden voor diverse watersporten zoals zeilen en kitesurfen. Wilt u even helemaal tot rust komen in een mooie omgeving? Wij kijken er naar uit om u te ontvangen!

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe