Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Herberg Boswijck

Wijckel

Gelegen tussen de Friese Meren en de bossen van Gaasterland, biedt Herberg Boswijck u een mooie uitvalsbasis voor een actieve dag in de natuur. In het nabijgelegen Balk kunt u eten en o.a. winkelen en in het stadje Sloten proeft u de echte Friese cultuur.

Herberg Boswijck is gevestigd in Wijckel, tussen Balk en Sloten in. In onze B&B in het mooie Gaasterland kunt u het hele jaar terecht voor een kort of lang verblijf. De omgeving biedt u al het mooie van het Friese landschap, bossen, meren en rivieren, en natuurlijk meerdere van de 11-steden op fiets-/rijafstand (inclusief de eleven fountains).

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, een zithoek en digitaal tv. Tijdens uw verblijf is het na een enerverende dag heerlijk nagenieten met een koel drankje binnen in onze sfeervolle huiskamer of buiten op het terras genietend van het riante uitzicht.

Herberg Boswijck ligt direct aan de 11-steden route en het St. Odulphuspad en leent zich perfect als overnachtingspunt voor het wandelen en/of fietsen van deze prachtige routes.

Tot ziens in Herberg Boswijck!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Herberg Boswijck

Jachtlustweg 16
8563 AA Wijckel
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe