Direkt zum Hauptinhalt
MAP

De Mallemok

Sloten

De Mallemok is gelegen in Sloten, Friesland.

Smokehouse & Grill
Ambachtelijk en authentiek koken, dát is waar De Mallemok voor staat, nu ook bij u thuis! U kunt onze gerechten online bestellen via www.mokdrive.nl of 0514-531300.

Hot & Fast
Mooie stukken vlees, vis en zelfs groente grillen we met onze houtskoolgrill op open vuur. Dit zorgt voor die karakteristieke en stoere grill smaak.

Low & Slow
Langzaam garen, tot wel 21 uur! Dit gebeurt op de Amerikaanse Meadow Creek Tube Smoker. Samen met een pekelbad zorgt dit er voor dat het vlees bijzonder smaakvol en super mals wordt.

Smoke
In onze eigen rokerij, roken wij met o.a. beuken- en eikenhout de mooiste zalm en de lekkerste kip.

Bij onze sfeervolle brasserie in Sloten kunt u terecht voor bijna alles dat met lekker eten en drinken te maken heeft. Van hoogwaardige catering voor uw feest, verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest tot heerlijk een avondje uit eten met uw partner of gezin. Bij Brasserie de Mallemok in Sloten wordt u altijd met open armen ontvangen.

Hier in het prachtige vestingstadje Sloten kan De Mallemok zicht geen mooiere plek wensen. Bij de Mallemok is het altijd goed toeven. Genieten op het zonnige terras, genoegzaam uitkijkend over het water, zo mooi kan het leven bij De Mallemok zijn. Welk seizoen u ook komt. Het is de ideale plek voor uw evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Wij vertellen u er graag alles over.

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe