Direkt zum Hauptinhalt
Karte

XMAS Sneek

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Sneek

Het weekend van 16 en 17 december is het volop Kerst in Sneek!

Vier dit weekend de Kerst in Sneek met vele XMAS activiteiten. Het weekend van 16 en 17 december is het vol op Kerst in Sneek met een Kerstkorenfestival, een verlichtte Kerstparade en een gezellige Kerstmarkt & Food met heel veel entertainment zoals een curlingbaan, VR bioscoop, en XMAS straattheater en live muziek.

Op zaterdag 16 december is er een Kerstkorenfestival van 14-17.00 uur en erna zal de Kerstman feestelijk onthaald worden met een feestelijke Kerstparade vanaf 16.00 uur. De grote Kerstbomen worden op zaterdag rond 17.00 uur feestelijk ontstoken op het Schaapmarktplein. Je bent van harte welkom een glaasje chocomelk of gluhwein te komen proeven. 

Op koopzondag 17 december van 12.00 tot 18.00 uur wordt een gezellige Kerstmarkt georganiseerd op de Markstraat. Leeuwenburg, Schaapmarktplein, Nauwe Burgstraat en Wijde Burgstraat. De winkels in Sneek hebben hun etalages om getoverd in  prachtige Kerstetalages. Vanuit gezellige kramen en een apres ski tent presenteren lokale horeca hun winterse lekkernijen. Met daarbij diverse straattheateracts en livemuziek in de binnenstad is Sneek ook op zondag 17 december ‘the place to be’ voor  al uw kerstboodschappen! 

De hele maand december zijn er in Sneek diverse activiteiten in het kader van het 'Winterfestival Sneek'. Zo is er nog een Kerstcircus Sneek en zijn er kerstactiviteiten in de musea en kerst/familievoorstellingen in het Theater Sneek.

Wanneer:
t/m 17 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie XMAS Sneek

XMAS Sneek
Schaapmarktplein 9
8601 CE Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse

Suchen & Buchen

Reisegruppe