Solex Friesland

Op een bijzondere manier Waterland van Friesland verkennen? Huur een solex of duurzame elektrische echopper in Friesland. Maak een mooie tocht door het glooiende landschap en ontdek hoe prachtig Zuidwest Friesland is. Liever een dak boven je hoofd? Een ritje in een oude DAF of eend is ook een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Solex Sloten

Solex Sloten

Sfeerplaatje van solex en echopper verhuur Sloten. Echoppers staan te wachten voor een open brug in Friesland.

Solexrijden bij Solex verhuur Sloten is dé belevenis met een glimlach! Kom nabij het kleinste Friese elfstedenstadje Sloten/ Sleat waar u geniet van de gastvrijheid bij Solexverhuur Sloten. Solex verhuur Sloten is hét adres voor een gezellige dag of dagdeel solexrijden in Gaasterland met zijn prachtige bosrijke natuur en het glooiende landschap.

Solex verhuur Friesland

Solex verhuur Friesland

Een groep heren, aangekleed met leren jas en muts, zit klaar op hun gehuurde solex om op pad te gaan.

Welkom bij Familie Wunderink en medewerkers. Een dynamisch klein, maar krachtig "no nonsens" bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel. Solex rijden, scooter rijden of DAF 33 toertochten in Zuid-West Friesland, 1 van de Nationale Landschappen van ons land, of op een door u gewenste locatie is genieten in volle teugen.

Op Paed

Op Paed

Gele eend voor een tulpenveld in bloei van verhuurder Op Paed.

Verhuur en arrangementen met solex, scooter sloep / motorboot en de echte Lelijke eend. Ontdek Gaasterland en omstreken op de mooiste manier en laat je verassen door de vele mogelijkheden. Van 1 tot meer dan 80 personen, en van 1 tot meer dan 80 jaar! Terwijl de glimlach op je wangen groeit, rijdt je het ene moment het bos uit en sta je even later in het centrum van een pittoresk Elfstedenstadje.

Misschien vind je dit ook leuk

routes

© Langweerder Sloep

Gaasterland