Ga naar inhoud
MAP

Van Piekeren

Lewinski, Sneek

Van Piekeren komt met hun show waarbij ervaring en speelplezier van het podium spatten naar Lewinski op 2 februari 2024.

De heren van de band Piekeren zijn thuis op zowel het theater podium met aanvullende voorstellingen als op muziek- en straattheaterfestivals. Jan van Piekeren, de zanger en verhalenverteller werkt al meer dan 20 jaar samen met de gitarist en componist Johan Fransen, samen hebben ze een goot deel van hun muziek gecreëerd. Bruno Rombouts, die de dwarsfluit, toetsen en accordeon bespeelt, voegt sinds vier jaar zijn talent toe aan de groep. Voor deze avond voegen bassist Wouter Kroonenberg en drummer Johan van Drunen zich toe aan het gezelschap. De ervaring die ze delen is duidelijk te zien en zorgt voor een vrolijke sfeer die de zaal vult met speelplezier. Jan neemt je mee in zijn wereld met zijn opvallende stem, gevuld met boeiende verhalen, grappige momenten en prachtige ballades en liedjes waar het publiek actief aan kan deelnemen. Samen met het publiek maken ze van deze avond en hun opreden een belevenis om niet te vergeten en dit alles in het Nederlands, de mooiste taal die er is.

Het recentste album ‘’Gedaan Wat Ik Wilde’’ wordt hoog gewaardeerd. Frits Spits benadrukt dat er ruimte is voor deze prachtige teksten en de muziekstijl die varieert van chansons tot rock. Dit jaar willen ze samen met het land vieren dat Van Piekeren eindelijk doorbreekt na dertig jaar.

Wanneer:
2 februari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van Piekeren
Lewinski

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.