Ga naar inhoud
MAP

Herfstvakantie: workshop bootjes bouwen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Fries Scheepvaart Museum, Sneek

Kom in de herfstvakantie houten bootjes bouwen in het Fries Scheepvaart Museum. Wil je een echt ‘klompskipke’ bouwen, of liever een ander houten bootje? Voor aanvang van de workshop mag je zelf kiezen. En als het bootje af is, mag je natuurlijk testen of

Workshop klompskipke bouwen

Je bouwt een bootje met als basis een echte houten klomp. Geschikt voor kinderen van 6 tot 14 jaar, gezellig samen met je ouders. Kosten: € 7,50 per pakket + museumentree.

Workshop bootje bouwen van hout

Je kunt kiezen uit 3 verschillende modellen. Van lekker makkelijk tot een pittig klusje. Samen zoeken we uit welk bootje je gaat bouwen. Geschikt voor kinderen van 3 tot 14 jaar, gezellig samen met je ouders. Kosten: € 3,00 per pakket + museumentree.

De workshops zijn van maandag t/m vrijdag van 11.00-12.00 uur en van 14.00-15.00 uur in het leslokaal bij het kindermuseum. Vooraf opgeven is handig als je zeker wilt zijn van een plekje. Dat kan via balie@friesscheepvaartmuseum.nl.

De pakketten zijn ook te koop in de museumwinkel, om thuis te maken. Ben je toe aan een super-uitdaging? Koop dan het XL-klomppakket (€ 40,-) waarmee je in het voorjaar kunt meedoen aan officiële klompkesyl-wedstrijden.

Wanneer:
t/m 27 oktober 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 3,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Herfstvakantie: workshop bootjes bouwen
Fries Scheepvaart Museum

Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601 BH Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.