Ga naar inhoud
MAP

Swami Purnachaitanya Mantras en Meditatie

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bolsward

Op woensdagavond 22 november 2023 is Swami Purnachaitanya bij ons te gast in de Martinikerk in Bolsward.

Alchemy of Consciousness: Secrets of Mantras and Meditation

Een unieke workshop met The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya

In deze praktische workshop zal je onder begeleiding van een expert van de Vedische traditie de kracht ervaren van mantra’s en Sanskriet ‘chanten’ en leren hoe je deze en meditatie kunt gebruiken als effectief middel voor meer rust, energie en focus in je dagelijks leven.

Heb je je ooit in het leven een beetje verloren gevoeld, verward over welke richting je uit gaat? Of heb je wel eens gevoeld dat je veel meer zou kunnen, maar het zich nog niet manifesteert? De oude Vedische traditie maakt gebruik van mantra’s en meditatie om helderheid in je geest te krijgen en obstakels in je leven te verwijderen. In deze workshop ervaar je de kracht van mantra’s en leer je hoe je ze kunt gebruiken in je persoonlijke ontwikkeling.

Mantra’s zijn speciale woorden en klanken die een krachtige impact hebben op ons lichaam, onze geest en op de omgeving. Alles is opgebouwd uit energie die op verschillende frequenties trilt en mantra’s zijn een van de meest effectieve manieren om de kwaliteit van ons bewustzijn en de wereld om ons heen te beinvloeden. De ware kennis van mantra’s is heel diep en is als de alchemie van het bewustzijn.

Tijdens deze avond leer je niet alleen heel veel over de wetenschap van mantra’s, maar zal je ook een krachtige mantra leren die je zelf in je dagelijks leven kan toepassen. Ook zal je een moeiteloze meditatie ervaren onder begeleiding van Swami Purnachaitanya.

Wie is The Dutch Monk: Swami Purnachaitanya?

Geboren en getogen in Nederland, had Swami Purnachaitanya van jongs af aan een grote interesse in de spirituele tradities, technieken en filosofieën van het Oosten.

Zijn bijzondere reis begon toen hij meer dan 20 jaar geleden in Amsterdam zijn spirituele leermeester, de wereldberoemde humanitaire en spirituele leider Gurudev Sri Sri Ravi Shankar, tijdens een lezing ontmoette. Na zijn studie sprak Swami zijn verlangen uit bij zijn leermeester om zijn leven te wijden aan het dienen van de wereld en zo veel mogelijk mensen te helpen. Hij vertrok toen naar India om zijn leermeester te volgen.

Als erkenning voor zijn hoge bewustzijnsstaat en toewijding om zijn leven te wijden aan het dienen van anderen, ontving hij al op 27-jarige leeftijd de titel van Swami, of monnik. Het woord Swami betekent 'iemand die gevestigd is in het Zelf', en Purnachaitanya, de naam die zijn meester hem gaf, betekent ‘hij wiens bewustzijn volledig tot bloei is gekomen’.

Sindsdien heeft Swami Purnachaitanya veel gereisd door Azië, Afrika en Europa, waar hij Art of Living-programma's leidde in meer dan 30 landen, voor een zo gevarieerd publiek als staatshoofden, beroemdheden, gevangenen, bedrijfsleiders en bescheiden dorpelingen. Door zijn bestseller boek ‘Looking Inward’, diverse lezingen, programma's, mantra’s en podcasts heeft hij al een positieve verandering teweeggebracht in de levens van honderdduizenden mensen over de hele wereld.

Na jaren van het bestuderen en beoefenen van meditatie, mantra's, yoga en de eeuwenoude wijsheid van de Vedische traditie is Swami Purnachaitanya een unieke brug geworden tussen het Oosten en het Westen. Als monnik leidt hij een leven van eenvoud en toewijding en deelt hij zijn waardevolle kennis en inzichten om mensen te helpen een gelukkig, gezond, succesvol en vervullend leven te leiden.

  • Swami Purnachaitanya Experience (€ 22,00) (incl. koffie en thee)
  • Woensdag 22 november 2023
  • In de Martinikerk Grootkerkhof 26 te Bolsward
  • Zaal open 19.00 uur. Aanvang lezing 19.30 uur, eind rond 22.00 uur

Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Tickets zijn te verkrijgen op www.apollanjacrystals.nl

Wanneer:
t/m 22 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 22,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Swami Purnachaitanya Mantras en Meditatie

Martinikerk
Grootkerkhof 26
8701 HG Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.