Ga naar inhoud
MAP

Sneker Sportcafé: voetbal

Fries Scheepvaart Museum, Sneek

Voetbalveteranen gaan in gesprek met sportjournalist Peter van der Meeren in het Sneker Sportcafé. Verwacht scherpe vragen, sappige anekdotes en echte Sneker humor!

Op donderdag 15 juni is Loet Boot, de onversluitbare nestor van het trainersgilde, te gast bij Peter van der Meeren. Hij kan ook smakelijk vertellen over het in 1970 behaalde landskampioenschap. Ook Henk Douwsma, Jan Broersma en Gerard van Leeuwen schuiven aan.

Henk is afzwaaiend voorzitter van het succesvolle LSC1890, met een scherpe mening over de huidige ontwikkelingen. Jan vertelt hoe het is om als preses van Black Boys het eeuwfeest te bereiken met een club die maar liefst 17 nationaliteiten onderdak biedt. En Gerard is een ONS-er met een uitgesproken kijk op het Sneker voetbal.

Het Fries Scheepvaart Museum organiseert dit Sneker Sportcafé over voetbal bij de tentoonstelling 'Kiek, su sport Sneek'. Op 1 juni was er een Sneker Sportcafé over volleybal. De cyclus wordt afgesloten met de tweede editie van de Sneker Pubquiz onder leiding van Nynke de Jong op 22 juni.

Kaarten voor de Sneker sportcafé’s en de pubquiz kosten € 5,- per persoon per keer. Museumkaarthouders krijgen gratis toegang. De kaarten zijn alleen via www.friesscheepvaartmuseum.nl verkrijgbaar, en vol is vol. Kies eerst de datum (1 juni voor het volleybalcafé, 15 juni voor het voetbalcafé en 22 juni voor de pubquiz) en daarna het betreffende evenement.

Wanneer:
15 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor volwassenen)

Hier vind je Sneker Sportcafé: voetbal
Fries Scheepvaart Museum

Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601 BH Sneek
Plan je route

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.