Ga naar inhoud
MAP

19e Iepen Frysk Othellotoernooi

Langweer

Het gezelligste Othellotoernooi van het jaar in het mooiste dorpje van Friesland! Dit Othellotoernooi wordt bij droog weer (en dat is het meestal in Langweer) buiten gespeeld in de straat voor het café “Wapen van Langweer”, Buorren 36.

Het gezelligste Othellotoernooi van het jaar in het mooiste dorpje van Friesland! Dit Othellotoernooi wordt bij droog weer (en dat is het meestal in Langweer) buiten gespeeld in de straat voor het café “Wapen van Langweer”, Buorren 36. Er wordt gespeeld in een informele setting in een ongedwongen sfeer.

Start van het toernooi:

De eerste ronde begint om 13:00 uur, maar komt u vooral rond 12:00! Bij de entree zit namelijk een prima lunch inbegrepen. U kunt zich dus tot 12:55 aanwezig melden, maar van te voren inschrijven is gewenst. Entree is 3,50 euro voor jeugd en nieuwe spelers en 5 euro voor overige spelers. Voor dit geldt krijgt u een heerlijke lunch met een kopje soep en een broodje kroket of anders en een drankje naar keuze. Uiteraard bent u al eerder welkom om alvast even een potje te oefenen!

Aantal rondes en puntverdeling 

Iedereen speelt 6 ronden mee, niemand valt af. Iedere ronde word je tegen (ongeveer) gelijkwaardige tegenstanders ingedeeld. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen! U hoeft dus niet per se ervaring te hebben. Gevorderde spelers zijn graag bereid de regels en basistacktiek uit te leggen. Elke deelnemer krijgt 1 punt voor de Nederlandse ranglijst, of je nu wint of laatste wordt.

Wanneer:
18 juni

Hier vind je 19e Iepen Frysk Othellotoernooi

Adres:
Wapen van Langweer
Buorren 36
8525 ED Langweer
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.