Ga naar inhoud
MAP

Kabouterpad Oudemirdum

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Vrolijke kaboutertjes wijzen je de weg door het bos Elfbergen.

De boswachter van Gaasterland weet het zeker. In bos Elfbergen wonen kabouters! Overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters zijn de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! 

Langs het wandelpad van ongeveer 1 kilometer vind je de kabouters. In je kabouterboekje zie je welke opdracht of spelletje bij welke kabouter hoort. Een leuke speurtocht door het bos, waarbij je mag zingen, voelen, ruiken, zoeken en nog veel meer! En wie weet zie je tussen de struiken door wel een kabouter toekijken hoe goed jij je best doet...

Het kabouterboekje koop je bezoekerscentrum Mar en Klif voor €3,50. Je krijgt er een leuke kaboutermuts bij! Vanaf daar is het 10 minuten fietsen naar het Kabouterpad in het bos Elfbergen. Ben je met de auto dan kun je parkeren bij NatuurSchuur Gaasterland en is het een paar minuten lopen naar het Kabouterpad.

Wanneer:
t/m 31 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kabouterpad Oudemirdum
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.