Ga naar inhoud
MAP

Sneekweek

Sneek

Sneekweek 2023 start op vrijdagavond 4 augustus t/m donderdag 10 augustus 2023.

Sneekweek 2023 komt eraan! Van vrijdag 4 tot en met donderdag 10 augustus 2023 is het weer hoog tijd voor een week lang feest op het water en in de stad!  

Schrijf je nu in om mee te doen aan de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en 's avonds uit je dak gaan op één van de muziekpleinen. Natuurlijk kun je de Sneekweek ook bezoeken zonder dat je meezeilt. Bezoekers aan de Sneekweek kunnen hun hart ophalen tijdens één van de vele activiteiten in de stad, zoals het straattheater, muziekterrassen, kindermiddagen, braderie of lekker funshoppen bij één van de vele winkels die het gezellige centrum rijk is. Natuurlijk neem je ook een kijkje bij de wedstrijden op het Starteiland. Als je op de pont stapt richting het Starteiland ervaar je meteen het vakantiegevoel. 

Praktische informatie:
De Sneekweek start op de eerste vrijdagavond voor de 1e zaterdag in augustus. Op vrijdagavond start de Sneekweek met de traditionele Vlootschouw Sneek. Van zaterdag t/m donderdag zijn de Sneekweek zeilwedstrijden op het Sneekermeer en zijn er in het centrum muziekpleinen en heel veel (muziek)activiteiten en vele festiviteiten voor jong en oud. 

Voor alle activiteiten kijk je op www.sneek.nl/sneekweek op op de Sneek uitagenda

86e Sneekweek: 4 tot en met 10 augustus 2023.  

Wanneer:
4 t/m 10 augustus

Hier vind je Sneekweek

Adres:
Diverse locaties in en rondom Sneek
Marktstraat 1
8601 CV Sneek
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.