Ga naar inhoud
MAP

Creatieve workshop natuurjournalen maken o.l.v. Mirja Nature Art

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oudemirdum

Op vrijdag 27 oktober organiseert de Gaasterlandse Natuurweek een workshop natuurillustraties maken o.l.v. Mirja Nature Art in Bosk Elfbergen in Oudemirdum.

Op vrijdag 27 oktober om 10:30 uur organiseren Staatsbosbeheer en Bezoekerscentrum Mar & Klif een creatieve workshop in Bosk Elfbergen. Illustratrice Mirja van Mirja Nature Art geeft dan een 2.5 uur durende workshop natuurjournalen maken.

Natuurjournalen brengen je dichter bij de natuur en bij jezelf! Het maken van schetsen en aantekeningen helpt  je om helemaal op te gaan in dat wat jij ziet, hoort, ruikt of voelt en te focussen op details die je anders nooit had ontdekt!

Bij natuurjournalen is tekenen een manier om tot diepgaande aandacht, observaties en ontdekkingen te komen. Het gaat niet om perfecte tekeningen maken (het mag natuurlijk wel).

Tijdens deze workshop leer je hoe jij kan starten met je eigen natuurjournaal. Je leert op ontspannen manier hoe jij kan tekenen wat je ziet,  je leert waarnemen met al je zintuigen en je gaat werken met materialen die makkelijk mee naar buiten kunnen: aquarelverf, watervaste pennen en waterkwasten.

Deze workshop is bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf een jaar of 13 jaar en is ook geschikt voor mensen zonder teken- en schilderervaring.

De kosten voor deelname bedragen € 15,= p.p. incl. gebruik materiaal. Deelnamekosten graag contant en gepast betalen aan de begeleiding voorafgaand aan de activiteit.

Opgave is noodzakelijk en kan via www.gaasterlandsenatuurweek.nl

Wanneer:
t/m 27 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Creatieve workshop natuurjournalen maken o.l.v. Mirja Nature Art

Werkschuur Staatsbosbeheer
Houtwal 2
Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.