Ga naar inhoud
MAP

Zeildag Lemsteraak

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Sail Events Friesland, Woudsend

Unieke belevenis in Friesland: zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring.

Unieke belevenis in Friesland: zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring.

Een zeiltocht met vrienden, familie of zakelijk. De ervaring zal een blijvende indruk maken over hoe een aak zeilt op het water in Friesland. Zowel op de Friese meren of langs de vaarten en kanalen als op het IJsselmeer is deze unieke manier van watersport beleven mogelijk. Afhankelijk van het weer kun je actief meezeilen of juist lekker ontspannen.

Binnenin de kombuis van de Lemsteraak is er aandacht voor de smaak van typisch Friese streek producten. Deze worden verwerkt in een prachtige biologische lunch die wordt genuttigd aan boord.

  • 09.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek
  • 09.30 uur: Trossen los en gaan. Drankjes kunnen tijdens de vaartocht besteld worden.
  • 12.30 uur: Halverwege de zeiltocht gaan we voor anker of meren we aan bij een eiland en kunnen jullie genieten van een luxe biologische lunch aan boord met de smaak van typisch Friese streekproducten luxe sandwiches, keuze uit verschillende dranken en soep die aan boord bereid wordt.
  • 17.15 uur: Terugkomst in de haven van Woudsend. Onder het genot van ons ‘aanleggertje’, praten we aan boord nog even na over de belevenissen van de dag.
  • 17.30 uur: Afsluiten. Optioneel kun je nog borrelen aan boord

Er wordt alleen gevaren als de weersomstandigheden het toelaten. De vaart gaat door als er minimaal 5 personen zijn aangemeld. Het max. aantal personen is 13.

Sail Events Friesland biedt tijdens de vaartocht een uitstekende catering service aan boord. Wij hebben in samenwerking met de lokale ondernemers verschillende arrangementen samengesteld. Voor, tijdens of na de rondvaart kunnen wij een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel of diner verzorgen. Door onze vele mogelijkheden zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen. Op basis hiervan wij denken graag met u mee en stellen wij een op maat gemaakt arrangement samen.

Wanneer:
t/m 3 september 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 169,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeildag Lemsteraak
Sail Events Friesland

Vosseleane 15
8551 PX Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.