Ga naar inhoud
MAP

Lezing: Slaapkracht

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Sneek

Op dinsdag 30 mei geeft slaapcoach Johannes Krol een lezing in de Bibliotheek van Sneek. Hij zal zijn publiek meenemen in hoe slaap en gezondheid met elkaar samenhangen, en vertelt alles over de werking en het nut van slaap.

Een lezing van Johannes Krol over de werking en het nut van slaap

Slaapcoach Johannes Krol belandde 7 jaar terug op de Intensive Care in Sneek. Waarom werd hij als gezonde man plotseling zo ziek? Deze vraag heeft ervoor gezorgd dat hij na een afgeronde hbo-studie tot Orthomoleculair Natuurkundig Therapeut in 2020 startte als slaapcoach met zijn praktijk Slaapkracht. In deze lezing neemt Johannes ons mee in hoe slaap en gezondheid met elkaar samenhangen, en vertelt hij ons alles over de werking en het nut van slaap. Je gaat naar huis met zowel theoretische kennis, als praktische tips om jou te helpen op een natuurlijke manier beter te slapen.

De lezing vindt op dinsdag 30 mei plaats in de Bibliotheek van Sneek. Van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via de website of in één van onze vestigingen. Een kaartje kost € 3,50 voor leden en € 5,- voor niet-leden. Dit is inclusief koffie en thee.

Wanneer:
t/m 30 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 3,50 (voor volwassenen)

Hier vind je Lezing: Slaapkracht

Bibliotheek Sneek
Wijde Noorderhorne 1
8601EA Sneek
Plan je route

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.