Ga naar inhoud
MAP

Kaartje Sybrandy's Speelpark

Oudemirdum

Uren speelplezier in het goedkoopste attractiepark van Nederland! Sybrandy's in Oudemirdum is een overzichtelijk attractie- en speelpark voor de jonge kinderen, ongeveer 3 tot 13 jaar. Met onder andere een waverider, twee skelterbanen, sky ride,...

Uren speelplezier in het goedkoopste attractiepark van Nederland!

Sybrandy's in Oudemirdum is een overzichtelijk attractie- en speelpark voor de jonge kinderen, ongeveer 3 tot 13 jaar. Met onder andere een waverider, twee skelterbanen, sky ride, zweef, springkussens, safari jeeps, grote glijbanen en een speeljungle. Er zijn meer dan 40 attracties en speeltoestellen. Van 10 meter hoog tot aan griezelen in het spookhuis. 

Gelegen te midden in de prachtige bossen van Gaasterland, nabij het strand van het IJsselmeer, paviljoen De Hege Gerzen en Blotevoetenpad Gaasterland. Tegen meerprijs zijn deze activiteiten op locatie bij te boeken.

Ligging
Sybrandy's ligt aan de Liemerige Wei 4, 8567 HM in Oudemirdum. Parkeren is gratis en kan op het naast gelegen terrein.

Belangrijk om te weten
Het ticket geeft enkel toegang tot Sybrandy’s Speelpark. Aan de kassa kan je tegen betaling ook toegang krijgen tot het Blotevoetenpad Gaasterland en/of Strandpaviljoen de Hege Gerzen dat grenst aan het IJsselmeer. Laat je betoveren door de prachtige omgeving!

Wanneer:
23 en 24 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kaartje Sybrandy's Speelpark

Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.