Ga naar inhoud
MAP

Van Tennessee naar Tivoli

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lewinski, Sneek

Van Tennessee naar Tivoli; een muzikale theatervoorstelling met verhalen, gedichten en songs die je langs maatschappijkritische situaties brengen. Een voorstelling vol humor, interactie en verrassende wendingen.

‘Van ‘Tennessee naar Tivoli’ is een muzikale theatervoorstelling gemaakt door drie muzikanten en tegelijkertijd verhalenvertellers. Reinout, Robert en Roel nemen je met ‘The Getaway Car’ op reis. De verhalen, gedichten en songs brengen je langs maatschappijkritische situaties, weergaloze relatiecrashes en zeer irritante situaties met pubers in de hoofdrol. Reinout Brocken heeft samengewerkt met o.a. Johnny Logan, Xander de Buisonjé en gespeeld met concertpianist Ivo Janssen. In de voorstelling bespeelt hij de basgitaar en cello. Robert Spronk op toetsen, is mede bekend vanwege zijn strak studiowerk op de toetsen, veelzijdige composities voor koren, orkesten en ensembles. Roel Timmers, schrijver van de gedichtenbundel ‘ZOmaargedichtjes2022’, is bekend als zanger van The Buttshakers Show en zijn solowerk als TimsMusic. Dit muzikale trio staat bekend om de prachtige driestemmige samenzang. Een voorstelling vol humor, interactie en verrassende wendingen waarbij gezelligheid niet geschuwd wordt.

Na afloop een hapje mee eten? Dat kan. Kies dan ticket incl. diner! Eventuele dieetwensen of allergieen graag vooraf aan ons doorgeven. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30.

Wanneer:
t/m 26 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van Tennessee naar Tivoli
Lewinski

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.