Ga naar inhoud
MAP

Jeroen Kramer - Na de Storm

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Lewinski, Sneek

Jeroen Kramer: singer songwriter van Akoestische Nederpop. Over alles wat ons bezig houdt; seks, geld, liefde, ouderdom, het woelige wereldtoneel, de hond en de dood. Daar heeft hij zo zijn eigen kijk op. Nederpop in zijn puurste vorm.

Jeroen Kramer is een singer songwriter van akoestische nederpop. Over wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, ouderdom, het woelige
wereldtoneel, de hond en de dood – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op.
Nederpop in zijn puurste vorm.

"Na de Storm" .....…is de titel van Jeroens liedjesvoorstelling, en tevens van het album dat hij in januari 2022 uitbracht. Schoonheid en raarte, ontroering en absurditeit strijden om de aandacht als Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, zijn publiek een volstrekt eigen universum binnen voert. Jeroen bezingt wat ons allemaal bezig houdt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel, – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op. Het resultaat is een intrigerende Nederlandstalige mix van humor, ontroering en muzikaliteit. En wat dat laatste betreft: Jeroen verrast met puik gitaarspel, een veelzijdig stemgeluid en fraaie composities. Trouwens, herkennen we deze Jeroen niet van het Sinterklaasjournaal? Dat zou zo maar kunnen. Maar dit is nu eens geen kinderprogramma!

Voorafgaand een maaltijd mee eten? Dat kan! Kies dan ticket incl. diner. Eventuele allergieen of dieetwensen kunt u vooraf per mail/tel aan ons doorgeven. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30 uur.

Wanneer:
t/m 25 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 18,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jeroen Kramer - Na de Storm
Lewinski

Waterhoenstraat 2
8601 XT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.