Ga naar inhoud
MAP

Scrooge Christmas Festijn Bolsward

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bolsward

Beleef het Scrooge Christmas Festijn in Bolsward op 23 december van 12:00 tot 17:00 uur met o.a. een levensgrote schuddebol en Meintheater's straattheater. De kerstman, kinderpuzzeltocht, en live muziek door Undercover vullen de dag!

Welkom op het Scrooge Christmas Festijn in Bolsward op zaterdag 23 december van 12:00 tot 17:00 uur! Geniet van een betoverende dag vol festiviteiten en activiteiten voor het hele gezin.

Laat je verrassen door een levensgrote schuddebol waarin je een foto kunt maken, verzorgd door een direct klaar fotograaf. Beleef de magie van Scrooge Christmas met straattheater door Meintheater. Maak kennis met de kerstman, die zich bij het draaiend rad bevindt, en laat je betoveren door de feestelijke sfeer.

De Rotary heeft een boeiende puzzeltocht door de stad georganiseerd, speciaal voor kinderen. In de Inboedelbank brengt Jan Jansen samen met de kinderen een hartverwarmend kerstspel op de planken. En van 13:00 tot 16:00 uur zorgt Undercover live voor muzikale klanken in de binnenstad van Bolsward.

Kortom, het Scrooge Christmas Festijn belooft een dag vol plezier en betovering te worden. Kom en vier het kerstseizoen met ons mee in het pittoreske Bolsward!

Wanneer:
t/m 23 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Scrooge Christmas Festijn Bolsward

Binnenstad Bolsward
Marktplein
8701 KG Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.