Ga naar inhoud
MAP

Sportieve Outdoordag in Bosk Elfbergen Oudemirdum

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Op dinsdag 24 oktober organiseren Staatsbosbeheer en Altijd Buiten weer de jaarlijkse Outdoordag met workshop Boogschieten in Bosk Elfbergen.

Op dinsdag 24 oktober 2023 is de jaarlijkse Outdoordag van Staatsbosbeheer en Altijd Buiten in de Gaasterlandse Bossen. Deze editie vindt weer plaats in het prachtige bosk Elfbergen bij de werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Houtwal in Oudemirdum.

Er ligt een uitdagend parcours op je te wachten, waarbij er geklommen en geklauterd moet worden en je misschien een helpende hand nodig hebt van je teamgenoten. Neem een reserve setje kleding mee, want we gaan het water òp & over.

Leef je uit met de slackbrug-carroussel,  verplaats je door het touwnet, kijk hoe hoog jij de kratten gestapeld krijgt, maak zelf een brug zonder touw of spijkers en hoe houd je het droog bij de wateroversteek?

Het traditionele startschot wordt gegeven tijdens het boogschieten, waarna je aansluitend het parcours loopt. De groepen zijn afgestemd op maximaal 15 personen, dus opgave vooraf is noodzakelijk!

Je hoeft helemaal geen topsporter te zijn om de verschillende uitdagingen uit te voeren, uiteindelijk zijn alle onderdelen door iedereen uit te voeren, in je eigen tempo!

De dag is bedoeld om in gezins-/groepsverband te doen en is geschikt voor jong en oud vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen onder 14 jaar uitsluitend onder begeleiding van een betalende volwassene.

Oude, makkelijke kleding is aanbevolen evenals het meenemen van een extra setje droge kleding. Je weet tenslotte maar nooit of je de overkant droog bereikt.

Kijk voor meer info en opgave op www.gaasterlandsenatuurweek.nl.

Wanneer:
t/m 24 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sportieve Outdoordag in Bosk Elfbergen Oudemirdum
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.