Ga naar inhoud
MAP

Kinderfestival SIN

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Workum

In Workum wordt voor de tweede keer dit seizoen HET festival voor kinderen SIN georganiseerd. Voor een kleine bijdrage van €5 kunnen kinderen tussen vier en 12 jaar genieten van verschillende activiteiten die hun zintuigen prikkelen.

Er wordt bewogen met De Ronde Spiegel. Kinderen leren hun lichaam te ervaren door middel van dans en beweging. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, creativiteit en de fantasie van de kinderen. 

Laura heeft een kinderboek gemaakt met allerlei herkenbare situaties en gevoelens met kinderen. Zij leest voor en samen maken de kinderen hun eigen fantasie vogel. 
Buitenbeentje staat klaar met een echte pizza oven, de kinderen mogen hun eigen pizza maken met allemaal lokale Friese producten! Dat wordt smullen. Kinderen worden uitgedaagd met de handgemaakte houten puzzuels van Puzzle Roots. Alle puzzels hebben een andere vorm waardoor puzzelen weer leuk wordt.

Voor de ouders staat Horacio van El Cafetin klaar om je te voorzien van een heerlijke koffie en fantastische taart. Zien we jullie op 27 mei?

Wanneer:
t/m 27 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.