Ga naar inhoud
MAP

Familietheatervoorstelling "Mysterie van het leven"

Rijs

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 is het zover! Stichting IN Visible Light maakt een spetterend debuut met een unieke theatervoorstelling voor de hele familie.

Ben je klaar voor een onvergetelijke theaterervaring? Een ervaring die je meeneemt naar een wereld waar alles mogelijk is, waar je je verwondert over de wonderen van het leven, waar je je verbindt met de natuur, jezelf en elkaar? Dan is de familie theatervoorstelling ‘Mysterie van het leven’ iets voor jou!

Stichting IN Visible Light
Mysterie van het leven is een unieke theatervoorstelling voor de hele familie, gemaakt door Stichting IN Visible Light (website www.invisiblelight.nl). Deze stichting heeft als doel om het onzichtbare zichtbaar te maken, om mensen te inspireren om hun eigen licht te laten schijnen en om de magie van het leven te vieren.

Familievoorstelling
De voorstelling bestaat uit meerdere podia, waar je in kleine groepjes langs wordt geleid. Op elk podium word je verrast door een bijzonder verhaal, dat gaat over dingen die we met het oog niet kunnen zien, maar die wel invloed hebben op ons leven. Zo maak je kennis met het verhaal van Luna, een meisje dat ondanks haar lichamelijke beperking een enorme verbeeldingskracht heeft. Je leert hoe je kunt communiceren met stenen en andere elementen uit de natuur. Je ontdekt de kracht van je eigen vonk, die je in staat stelt om te creëren, te transformeren en te inspireren. En je ontmoet twee vrienden, waarvan er één imaginair is en de ander niet.

Na afloop kun je nog gezellig napraten en een drankje bestellen.

Voorstellingen
Wanneer: Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023
Tijden: 15:00 en 19:30 uur
Locatie: Teatertún, Enkhuizerlaan 8, 8572 WK Rijs.

Tickets
Wil je deze unieke theaterbeleving niet missen? Scoor dan snel je ticket(s) via de website www.invisiblelight.nl

Wanneer:
30 september en 1 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50 (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Familietheatervoorstelling "Mysterie van het leven"

Teatertun
Enkhuizerlaan 8
8572WK Rijs
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.