Ga naar inhoud
MAP

Ghost walk

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Joure

Zaterdag 30 September organiseert Museum Joure een Ghost walk met griezelige verhalen en mocktails in de tuin.

Nieuwe Ghost Walk tijdens museumnacht bij Museum Joure

Museum Joure heeft opnieuw een uniek programma tijdens Museumnacht FRL: op zaterdagavond 30 september is er een spectaculaire Ghost Walk mét acteurs. Vorig jaar een groot succes, en ook deze editie is veelbelovend. De Ghost Walk is leuk voor iedereen vanaf ongeveer 14 jaar. Tussen 20:00-00:00 uur ben je van harte welkom. Vooraf online tickets kopen (€ 5) is verstandig, want vol=vol.

‘Gruwelijk’ leuke avond

De museumnacht in Joure belooft een ‘gruwelijk’ leuke avond te worden. Want tijdens de theatrale Ghost Walk vertellen spookfiguren uit het verleden hun bijzondere verhalen. Zo ontmoet je meneer Keverling, die druk op zoek is naar nieuw personeel voor de kopergieterij. Maar ook de klokkenmaker, die gek wordt van de tikkende klokken. En Grietje Greolts, moeder van een drieling, met een verschrikkelijk (boeiend) verhaal. De oude museumgebouwen die overdag zo vriendelijk lijken, geven deze avond hun geheimen prijs.

Gevaarlijk lekkere mocktails

Even helemaal ontspannen doe je in de museumtuin (of bij regen binnen) met een gevaarlijk lekkere mocktail in je hand. Ooit een Clocktail geproefd? Of een Bloody coffee? Angstaanjagend lekker! Tickets kun je vooraf bestellen (www.museumjoure.nl/museumnacht) of tot 23.00 uur aan de balie. Let op, vol=vol. Combi met Jouster Merke-kermis Op 30 september is er ook Jouster Merke-kermis op parkeerplaats Sinnebuorren vlakbij het museum. Tip: combineer je kermisbezoek met het gaafste ‘spookhuis’ van Joure die avond: de Ghost Walk. De P-plaats is deze avond niet beschikbaar

Wanneer:
t/m 30 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Ghost walk

Museum Joure
Museumstraat 2
8501 CD Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.