Ga naar inhoud
MAP

Haal vijf sterren reviews binnen en laat je bedrijf stralen

Wist je dat mensen die zich oriënteren op een vakantie, minimaal 30 minuten besteden aan het lezen van reviews. Niet een handjevol, maar 95% van die mensen. Laat dat maar even op je inwerken. Hoe vaak ontvang jij een review van je gasten? 

Wij helpen je om meer en betere reviews binnen te halen op een professionele manier. Alle ondernemers kunnen meedoen, van grote familiecamping tot kleine B&B en van hotel tot kleinschalig museum. Of je nu overnachtingen of activiteiten aanbiedt, al jaren actief bent op reviewplatformen of nog bij 0 moet beginnen; iedere bijdrage is waardevol en levert je iets op!

Wat bieden wij:

  • Gratis online masterclasses door Jan Scheele van Caesus
  • Toolkit met flyers, posters, tips en teksten 
  • Coaching door de regio-aanjagers (online en op locatie)
  • Kans op het winnen van de ondernemersprijs en free publiciteit
Meld je aan

Gastvrij Friesland

Als we gezamenlijk reviews opvragen en ontvangen, laten we zien hoe gastvrij Friesland is. Het helpt de toekomstige bezoeker om een keuze te maken die bij hen past. Dat levert jou als ondernemer een voordeel op. Je krijgt namelijk gasten die bewust voor je kiezen en weten wat je te bieden hebt.  Hoe meer positieve reviews, hoe meer boekingen natuurlijk. Maar een minder leuke review is minstens zo waardevol, die helpen je groeien en aanpassen waar dat nodig is.

Merk Fryslân en de regiomarketingorganisaties gaan samen met ondernemers, VVV's en Toerist Informatie Punten aan de slag om duizenden reviews te verzamelen van januari t/m juli 2022. Zo zorgen we samen voor een betere online zichtbaarheid van Friesland, haar regio`s en al het moois wat we te bieden hebben.

Zo ziet de reviewcampagne 2022 eruit

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.