Ga naar inhoud
MAP

Doppio Espresso Joure

Joure

Bij Doppio Espresso Joure kun je terecht voor de lekkerste koffie, ontbijt en lunch in een moderne, maar toch knusse ambiance.

Ā Doppio Espresso Joure is een ruime vestiging met een moderne, maar toch knusse ambiance. Bij zomerse temperaturen kun je heerlijk buiten zitten op de loungebanken. Bij Doppio Espresso Joure kun je terecht voor de lekkerste koffie, ontbijt en lunch. Of genieten van een high tea of lekker een borrel.

Bij ons wordt elke kop koffie of lunchgerecht met veel aandacht bereid. Er staan enkel gecertificeerde baristi achter de machine, die weten hoe ze een perfecte cappuccino met romig melkschuim kunnen maken. Zij trainen dan ook alle andere Doppio Espresso franchisenemers uit Nederland. Maar ook de theeliefhebber kan zijn hart ophalen. Zo kun je zelf kiezen hoe je jouw groene thee wil hebben: met passievrucht, citroen, mint of zo puur mogelijk. Elke dag is er vers gebak, van een patisserie.

Doppio Espresso Joure maakt deel uit van de keten Doppio Espresso. Doppio Espresso Joure is een bijzondere vestiging in de zin dat het een pilot, training Ć©n flagshiplocatie is. Dat wil zeggen dat, omdat deze vestiging zo dicht bij het hoofdkantoor is, u hier terecht kunt voor wat u van ons gewend bent, zoals koffie, thee, lunch, gebak en servies. Maar dat daarnaast nog veel meer te beleven is, zoals de uitgebreide detailhandel. In het midden van de espressobar staan al onze koffiemelanges en kunt u alle theesoorten die wij voeren ervaren voordat u ze koopt.

Verder zijn wij erkend Jura en Solis dealer en is er ruim aanbod van onderhoudsmiddelen en baristatools. Binnenkort zullen we ook starten met het geven van workshops en cursussen. Vraag onze barista's naar alle mogelijkheden binnen Doppio Espresso Joure. Tot ziens!

Hier vind je Doppio Espresso Joure

Midstraat 7
8501 AC Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.