Ga naar inhoud
MAP

Jachthaven en Camping de Domp

Sneek

Jachthaven en Camping De Domp heeft een pittoreske stadscamping met passantenhaven, gelegen aan de oever van de Oudvaart met open verbinding naar het Sneekermeer en de Middelseeroute naar Leeuwarden.

Welkom bij Jachthaven en Camping De Domp.

De Domp heeft een pittoreske stadscamping met passantenhaven, gelegen aan de oever van de Oudvaart met open verbinding naar het Sneekermeer enĀ de Middelseeroute naar Leeuwarden. De Domp vormt een oase van rust, midden in het centrum van de watersportstad en Elfstedenstad Sneek in Friesland (FryslĆ¢n).

In cafƩ restaurant 'De Kajuit' kan men heerlijk eten en gezellig een glaasje drinken op het buitenterras.

De camping is van alle gemakken voorzien, zoals gratis aansluiting voor water en elektra en gratis WIFI. Er is ook een aantal trekkershutten. De camping is voorzien van een vloer-verwarmd douche- en toiletgebouw. Op de camping zijn 3 trekkerhutten beschipbaar.

Met uw schip kunt u terecht in de jachthaven van De Domp als passant. Ook zijn er overdekte en onoverdekte vaste ligplaatsen beschikbaar.Ā 

De aantrekkelijke historische binnenstad van Sneek bevindt zich op loopafstand. Dat geldt ook voor het overdekte zwembad en de meerdere supermarkten.

Aantal ligplaatsen:
50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachthaven en Camping de Domp

Jachthaven en Camping De Domp
Jachthaven de Domp 4
8605 CP Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.