Ga naar inhoud
MAP

B&B Oan'e Feart

Schraard

B&B met uitzicht op de tuin

Deze rustig gelegen bed&breakfast in het dorpje Schraard ligt op de eerste verdieping. Je hebt een eigen ingang naar het privé verblijf. Hier bevindt zich de gezellige woonkamer met tv, koelkast, magnetron en de mogelijkheid om koffie/thee te zetten. Er twee slaapkamers met beide een tweepersoons bed, een badkamer met douche en toilet en een terrasje. De bed&breakfast is geschikt voor 2 tot 4 personen. De kamers worden per stuk verhuurd, maar niet voor meerdere gezelschappen. Dus je verblijft hier alleen met je eigen gezelschap van maximaal 2-4 personen. In de tuin is een terrasje aanwezig, waar je met mooi weer heerlijk van het avondzonnetje kunt genieten.

Ligging
De bed & breakfast is gevestigd in het mooie dorpje Schraard. Dit plaatsje ligt vlakbij het centrum van Elfstedenstad Bolsward. Heerlijk rustig, fijn om te wandelen of te fietsen, maar toch vlak bij de A7. Ook de gezellige steden Sneek en Harlingen zijn dichtbij en Makkum met haar IJsselmeerstrand. Je hebt hier je eigen ingang naar je privé verblijf op de bovenverdieping.

Belangrijk om te weten
- De B&B bevindt zich op de eerste verdieping en is minder geschikt voor kleine kinderen (i.v.m. een open trap met daaronder plavuizen). - Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. - Ontbijt is mogelijk in overleg. Dit is niet standaard inbegrepen, dit kun je (tegen meerprijs) erbij boeken.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Oan'e Feart

Zuiderlaan 8
8746 NE Schraard
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.