Ga naar inhoud
MAP

B&B De Oude Dame

Easterein

Logeren in een rijksmonument in Friesland "De Oude Dame" in Easterein, stijlvol, soms last van ouderdomskwaaltjes, maar altijd warm en met open armen. Zo ervaren wij het prachtige pand waarin we wonen en deze ervaring delen wij graag met jou.

Logeren in een rijksmonument in Friesland "De Oude Dame" in Easterein, stijlvol, soms last van ouderdomskwaaltjes, maar altijd warm en met open armen. Zo ervaren wij het prachtige pand waarin we wonen en deze ervaring delen wij graag met jou. Dit rijksmonument uit 1871 heeft bijna 150 jaar de functie gehad van dokterswoning, gelegen in het beschermd dorpsgezicht van Easterein. Nu is het, naast ons thuis, een sfeervolle B&B waarin we onze gasten graag verwelkomen.

Kom genieten van de sfeer van weleer, van het mooie Friese dorpje Easterein, van een groene omgeving, waarin je heerlijk kunt wandelen, fietsen, varen en genieten van weidse vergezichten. Bezoek omliggende stadjes en dorpen, pak de boot naar de Wadden of pak een boek en ga in de tuin onder een boom zitten.

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B De Oude Dame

B&B De Oude Dame
Van Eysingaleane 11
8734 GC Easterein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.