Ga naar inhoud
MAP

Camping Welgelegen

Workum

Bij Welgelegen heb je verschillende overnachtingsmogelijkheden. Verblijf op de camping bij Workum met je eigen camper, caravan of tent. Of verblijf in een van de verschillende accommodaties voor een bijzondere 'slaapbeleving'.

Bij Welgelegen kun je op hele bijzondere manieren blijven overnachten om je vakantie te vieren! We noemen het onze ‘Slaapbelevingen’! Je bent van harte welkom om je vakantie in Friesland te beleven op onze camping met je camper, caravan of tent. Of verblijf in een van de verschillende accommodaties. De aankleding van alle huuraccommodaties zijn ontzettend origineel, uniek en bijzonder, wat voor vele gasten logeren bij Welgelegen een extra dimensie geeft.

Welgelegen is een ontmoetingsplek voor natuurliefhebbers en actieve buitenmensen, zij die genieten van wandelen, fietsenkitesurfenwindsurfen, suppen, kanovaren, steppen en vissen. Het IJsselmeer en de pittoreske stadjes van de Elfsteden, de Gaasterlandse bossen en de Friese meren zijn een prachtige basis voor vele actieve en buitenleven vakanties, waar de tijd even stil mag staan. Het nabije trein- en busstation  Hindeloopen met verbindingen naar Sneek, Leeuwarden (Culturele Hoofdstad 2018) en Stavoren (een bootverbinding naar Enkhuizen) maken het vakantie vieren van heel Friesland met haar diverse landschappen en de IJsselmeerkust super bereikbaar.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping Welgelegen

Lange Leane 11
8711 HK Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.